Kategorier

  • Inga kategorier

Om oss

Henkes Lunchbuffé

Vilken är vår inriktning?

Henkes lunchbuffé har som inriktning att laga god mat från grunden, att använda så lite som möjligt av hel eller halvfabrikat, vår strävan är alltid att hålla en så hög kvalitet som möjligt, Vi är lyhörda och du som gäst kan påverka och hjälpa oss med dina åsikter och förslag. Vår buffé passar både dig som gourmand (matglad) och som gourmet.(finsmakare)

Har vi någon röd tråd?

Vi serverar svensk husmanskost, det är något som alltid finns och är väldigt uppskattat. Vi serverar även Thai , Kinesiska köket, Franska köket, Italienska köket mf. Minst 3 olika kötträtter finns det att välja på varje dag, minst en fiskrätt, en wokrätt, en pastarätt, vegetariska alternativ har vi alltid, och vi försöker få in en korv baserad rätt nästan varje dag.

Hemlagade köttbullar i gräddsås som serveras med lingonsylt och pressgurka är en stående rätt som du kan äta varje dag på Henkes, så även taco buffé med nacho chips och sedvanliga tillbehör. I båda alternativen är det nötfärs som recepten grundar sig på.

Vad ingår i lunchen?

Utöver att du kan äta av alla rätter (minst 7 olika), så ingår även dryck, smör och bröd, vår fräscha sallads buffé samt kaffe och hembakad kaka.

Vad kostar lunchen?

99:- för att äta lunchen på restaurangen. Vi vill ju att du ska komma tillbaka så ofta som möjligt och därför erbjuder vi dig lunchbuffé till ett pris av endast ca 89:-/ lunch med stamgästkortet, som säljs i kassan.

Vad kostar en matlåda?

85:- take away (ingår inte kaffe, kaka, och dryck), med stamgästkortet kommer din take away att kosta ca 75 kr (75,5:-)

Smaklig måltid önskar Bülent och Charlotte med personal!

Historia

Henkes lunchbuffe har funnits sedan 2006. I januari 2015 togs driften över av Bülent och Charlotte som båda har lång erfarenhet från restaurang och service.
Bülent kom till Henkes lunchbuffe 2007 första gången som diskare men visade snabbt att han klarade andra uppgifter. Efter en dag i köket så fick han aldrig mer stå i disken igen, utan det var matlagning han skulle jobba med. Så Bülent tog vägen genom disken via köket till att 2015 ta över ägandet av Henkes lunchbuffe tillsammans med sin fru Charlotte.

Bülent kommer ursprungligen från Turkiet och har lång erfarenhet från restaurang/bar och service då han har jobbat 10 år i Side som är en av Turkiets populäraste semesterorter.

Charlotte valde att utbilda sig inom restaurang på gymnasiet och har sedan 2002 jobbat inom restaurang och service både i Sverige och utomlands bla som servitris, reseledare och innan hon tog över driften av Henkes lunchbuffe 2015 så arbetade hon som restaurangchef på Arlanda flygplats.

Du ser Bülent och Charlotte på plats dagligen. Den ena bland grytorna i köket och den andra bakom kassan. Tveka aldrig att kontakta oss med dina funderingar eller synpunkter.