Kategorier

  • Inga kategorier

Lunchmeny

Meny vecka 47-2019

Alltid på Henkes:

Hemlagade glutenfria köttbullar i laktosfrigräddsås serveras med kokt potatis, pressgurka samt lingonsylt 

Taco buffé med nötfärs, nachochips och sedvanliga tillbehör

Måndag

Plommonspäckad fläskhare serveras med persiljestekt kulpotatis, ångkokta grönsaker, gräddsås och äpplemos (L)

Frukostkorv i dijonsenapssås serveras med stekt potatis

Stekt panerad pangasiusfile serveras med kokt potatis, hemgjord laktosfri skaldjursröra samt citronklyfta(G)

Wokad kyckling röd curry med färska grönsaker serveras med jasminris(fisksås)

Pasta med kyckling och färska grönsaker i grönpepparsås (G)

Vegetariskt: Falafel serveras med jasminris, tomatsalsa och hummus

Till kaffet: Blandade kakor och bakverk (G+ L)

Tisdag

Het högrevsgryta med smak av rött vin serveras med kokt potatis alt jasminris och gräddfil

Hemlagade gluten & laktosfria raggmunkar serveras med stekt fläsk och lingonsylt

Bruna bönor serveras med stekt fläsk

Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås

Pasta med biff och färska grönsaker i gorgonzolasås (G+L)

Pocherad fiskfilé i vitvinssås toppad med koriander och citronzest marinerade räkor serveras med kokt potatis

Wokad biff & färska grönsaker oystersås serveras med jasminris (G+ Fisksås)

Vegetariskt: Grönsaksbiffar serveras med kall haricotsvertssallad (G)

Till kaffet: Blandade kakor och bakverk (G+L+N)

Onsdag

Pljesca vica på nötfärs serveras med stekt strimlad paprikakryddad potatis, rödlök, ajvar relsih och gräddfil

Moussaka på nötfärs serveras med myntatzatziki

Stekt falukorv med stuvade makaroner (G)

Pocherad fiskfilé smör & limesås serveras med kokt potatis, aioli (L)

Wokad kyckling grön curry med färska grönsaker serveras med jasminris(fisksås)

Vegetariskt: Grönsaksmoussaka med vegetarisk färs serveras med myntatzatziki

Till kaffet: Blandade kakor och bakverk (G+L)

Torsdag

Fylld kycklingfilé med färskost och soltorkadtomat serveras med ångkokta grönsaker, råstekpotatis och rödvinssky (L)

Panerad sej serveras med kokt potatis kall dillsås & citronklyfta

Wokade äggnudlar med strimlat kött och grönsaker i sojasås (G+ fisksås)

Krämig pasta Carbonara med purjolök (G+L)

Ärtsoppa med rimmat fläsk

Pannkakor med 2 sorters sylt, vispgrädde, kolasås, chokladsås,mini maränger,mini marshmallows,bärmix,

chokladknappar, strössel, honung. (G+L+N)

(Gluten och laktosfria pannkakor finns. Säg till personalen så ordnar vi detta på några minuter)

Vegetariskt: Nudel wok med färska grönsaker sweetchili och pannkakor med tillbehör (G+L)

Till kaffet: Kladdkaka med vispad grädde (G+L)

Fredag

Bygg din hamburgare- Nötfärsburgare serveras med bröd, sallad, dressing, räksallad, rostad lök och pommesfrites (G)

Pytt i panna serveras med stekt ägg och legymskivade rödbetor

Alaska Pollock i äggsås toppad med räkor och färsk dill serveras med kokt potatis

Spaghetti bolognese på nötfärs serveras med riven ost på sidan G+L)

Wokad kyckling tom ka med färska grönsaker serveras med jasminris(fisksås)

Vegetariskt: Spaghetti bolognese på sojafärs G+L)

Till kaffet: Smulpaj med rabarber serveras med vaniljsås (G+L)

 

Förklaring: G: Rätten innehåller gluten L: Rätten innehåller laktos N: Rätten innehåller nötter

VI HAR GJORT OM VÅRA RECEPT OCH ANVÄNDER I STÖRSTA MÅN GLUTENFRI HAVREGRYN OCH LAKTOSFRI GRÄDDE

Smaklig måltid önskar Charlotte och Bülent med personal

Pris: 99:- inkl dryck, salladsbuffe,kafffe & kaka

Take away 85:-inkl matlåda och sallad (i matlåda ingår inte dryck, kaffe eller dagens kaka)

www.henkes.nu Johannelundsvägen 3 ,194 61 Upplands Väsby 08 590 300 80

 

MENY FÖR NEDLADNING:V.47.2019